Natuurcoaching is coaching in de natuur waarbij ik mensen begeleid bij hun ontwikkeling en groei. Kenmerk van coaching is dat ik niet adviseer en niet ga vertellen hoe jij iets beter kan doen. Ik weet dat alle antwoorden en oplossingen in jezelf verborgen zitten. Op een onbewust niveau.

Het is mijn taak om dat wat onbewust is, bewust te maken zodat jij zicht krijgt op jouw eigen wijsheid. Ik bereik dit door veiligheid te creëren, te spiegelen, helderheid te brengen, samen te vatten en een duidelijke lijn vast te houden in de route die wij samen doorlopen. Daarnaast nodig ik uit om nieuwe perspectieven te onderzoeken en jou te laten denken in mogelijkheden in plaats van belemmeringen.

Natuurcoaching heeft als grote voordeel dat de natuur meewerkt in het proces dat wij samen aangaan. De natuur werkt rustgevend waardoor je beter in staat bent om te luisteren naar je innerlijke gevoel.

Er wordt op een prettige manier ruimte gecreëerd voor stiltes en overpeinzingen. Hierdoor blijkt het vaak gemakkelijker om zaken te uiten, die gevoelig of pijnlijk zijn. Doordat we geregeld in beweging zijn komt alles los wat vast lijkt te zitten in je hoofd.

Je beweegt je buiten je eigen vertrouwde wereld. Letterlijk zal je nieuwe wegen inslaan en nieuwe horizonten ontdekken waardoor je open zal staan voor nieuwe inzichten en ideeën.

Ervaar de kracht van de natuur

Mijn naam is Sandra Dekker, natuurcoach en gids Shinrin-Yoku van Puur Bosbaden. Ik gebruik de Shinrin-yoku methode op een nuchtere manier om mentaal te coachen en om hoofd en hart met elkaar te verbinden.

Voor managers, leidinggevenden en ondernemers biedt mijn coaching en shinrin-yoku een kans om op unieke wijze antwoorden te krijgen op zakelijke en persoonlijke vraagstukken.

 

Open chat
Ook tot jezelf komen in het bos? Neem makkelijk en snel contact met mij op door een bericht te sturen - Sandra Dekker