In veel gevallen kan je net niet alles tegen jouw zakelijke of privépartners zeggen. Bij een onafhankelijke coach kan dit wel. Juist bij grote drukte en stress biedt mijn coaching ruimte voor inzicht en helderheid. Om stappen vooruit te zetten in persoonlijke groei en natuurlijk leiderschap door reflectiemomenten in de natuur.

Geen coaching is hetzelfde. Het krijgt vorm in het moment, door samen aan te voelen welke stappen goed zijn om te zetten. Ik geniet ervan om jou te begeleiden tijdens deze persoonlijke reis. Via mijn programma’s Terug naar jouw bron en Natuurlijk Leiderschap ontmoet ik jou, maar ontdek je ook mij en mijn manier van coachen.

Na afloop van deze programma’s bestaat een mogelijkheid om verder te gaan met mij als personal coach. Deze personal coaching is exclusief en niet voor iedereen beschikbaar. Ik blijf met jou verbonden en fungeer als belangrijk klankbord en als jouw vertrouwenspersoon.

Deze personal coaching sessies worden los geboekt. Als personal coach ben ik ook telefonisch of via videobellen bereikbaar om individueel te sparren op de momenten dat jij dit nodig hebt.

Ervaar de kracht van de natuur

Mijn naam is Sandra Dekker, natuurcoach en gids Shinrin-Yoku van Puur Bosbaden. Ik gebruik de Shinrin-yoku methode op een nuchtere manier om mentaal te coachen en om hoofd en hart met elkaar te verbinden.

Voor mensen met burn-out of andere klachten. Voor managers, leidinggevenden en ondernemers biedt mijn coaching en shinrin-yoku een kans om op unieke wijze antwoorden te krijgen op zakelijke en persoonlijke vraagstukken.

 

Open chat
Ook tot jezelf komen in het bos? Neem makkelijk en snel contact met mij op door een bericht te sturen - Sandra Dekker