Word je steeds afgeleid waardoor focus en zicht ontbreekt op wat je echt wilt? Twijfel je over keuzes en is het lastig om knopen door te hakken? Of heb je last van stress, ben je vaak vermoeid en voel je je minder zelfverzekerd? Natuurcoaching is een geweldig middel om antwoorden in jezelf te vinden en je te begeleiden in persoonlijke groei, of dit nu voor zakelijke coaching is of voor coaching privé.

Shinrin Yoku helpt jou om keuzes te maken, balans te vinden en de regie weer te krijgen. Dat levert minder stress op, meer focus en meer energie. De natuur is inzetbaar voor alle mogelijke vragen, rond loopbaan, samenwerking, leiderschap, binnen persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Onze eigen natuurlijke wijsheid is een waardevol kompas bij het maken van keuzes in leven en werk. De opgedane ervaringen met of in de natuur blijken zich keer op keer stevig te verankeren, zodat duurzame verandering in privé- en werksituaties gerealiseerd kan worden.

Terug naar jouw bron

In een bosbad dompel je jezelf onder in het bos en ervaar je de helende kracht van het bos. Middels uitnodigingen gaan al je zintuigen open en verbind je je met het bos. Je wordt ontspannen en er ontstaat diepgang met ‘voelmomenten’. Verwondering vindt plaats en je wordt verrast door de inzichten die het bosbad jou brengt.

Shinrin-yoku geeft jou de mogelijkheid om tot jezelf te komen en helemaal terug te gaan naar jouw bron. Lichaam, geest en ziel komen samen waardoor je innerlijk bewustzijn & intuïtie ruimte krijgen naast je ratio. Vanuit deze natuurlijke staat van zijn kom je gemakkelijk tot actie en vooruitgang.

Het bosbad kan eenmalig genomen worden, maar kan ook een inleiding zijn tot het volgen van het programma Natuurlijk leiderschap. Het kan een privé-ervaring zijn, maar ook bestaat de mogelijkheid om met een managementteam of eigen samengestelde groep deze verbinding aan te gaan. Dit biedt een unieke kans om elkaar op andere wijze te ontmoeten, met elkaar te verbinden en samen de uitdagingen aan te gaan die voor jullie liggen.

Zakelijke coaching

Een bosbad kan uitgebreid worden met zakelijke coaching. Op basis van stillevens met natuurelementen worden uitdagingen onderzocht en bevraagd. Dit geeft een andere kijk op zaken, niet in de laatste plaats door mijn eigenwijze manier van denken en spot on vragen. Vraagstukken komen hierdoor in een ander licht te staan. Dit geeft inzicht en zet aan tot actie.

Neem contact op om je wensen af te stemmen en een prijs op maat te ontvangen.

Ervaar de kracht van de natuur

Mijn naam is Sandra Dekker, natuurcoach en gids Shinrin-Yoku van Puur Bosbaden. Ik gebruik de Shinrin-yoku methode op een nuchtere manier om mentaal te coachen en om hoofd en hart met elkaar te verbinden.

Voor managers, leidinggevenden en ondernemers biedt mijn coaching en shinrin-yoku een kans om op unieke wijze antwoorden te krijgen op zakelijke en persoonlijke vraagstukken.

 

Open chat
Ook tot jezelf komen in het bos? Neem makkelijk en snel contact met mij op door een bericht te sturen - Sandra Dekker