Ben je altijd met anderen en de omgeving bezig in plaats van met jezelf? Berust je hierin of merk je dat het tijd is voor verandering? Dat het tijd is om eigen verantwoordelijkheid te nemen?

Wil je denken vanuit kansen en mogelijkheden? Wil je graag leren en weten wat er onderbewust in jou al aanwezig is? Sta je bewust in het leven en heb je een open mind? Dan ga ik graag met jou een coachingstraject aan.

Om het hoofd fris te houden in de snelle wereld van nu moeten we regelmatig op de pauzeknop drukken. Bezoek met mij het bos, waar je rust en ruimte kunt pakken en je geest kunt trainen. Je beweegt naar een betere toekomst, geholpen door het ritme van de seizoenen.

Ik begeleid jouw zoektocht naar rust en overzicht. Zodat je weer stevig in je schoenen staat, weet welke keuzes je moet maken en door de bomen het bos weer ziet.

Door jouw tijd te vullen met wat buiten jou ligt, hoef je niet naar jezelf te kijken. Hoef je niet stil te staan bij wat zich in jouw diepste diepte bevindt. Hoef je niet te ontdekken hoe krachtig jij als menselijk wezen in jouw kern bent.

Als jij jezelf de moeite waard vindt om in te investeren, dan geef ik graag mijn tijd en aandacht aan jou. Ik zet hierbij Shinrin-Yoku en natuurlijk leiderschap in. Zodat jij kan groeien, vrijheid kan voelen en een diepe connectie met jezelf en jouw omgeving kan maken.

Puur Bosbaden is er voor individuele coaching in Haarlem en omgeving. In mijn werk als personal coach in Noord- en Zuid-Kennemerland gaat het vooral om het versterken van de persoon én de professional.

Ervaar de kracht van de natuur

Mijn naam is Sandra Dekker, natuurcoach en gids Shinrin-Yoku van Puur Bosbaden. Ik gebruik de Shinrin-yoku methode op een nuchtere manier om mentaal te coachen en om hoofd en hart met elkaar te verbinden.

Voor mensen met burn-out of andere klachten. Voor managers, leidinggevenden en ondernemers biedt mijn coaching en shinrin-yoku een kans om op unieke wijze antwoorden te krijgen op zakelijke en persoonlijke vraagstukken.

 

 

Categorieën: Coaching

Open chat
Ook tot jezelf komen in het bos? Neem makkelijk en snel contact met mij op door een bericht te sturen - Sandra Dekker