Zit je vast in een probleem of situatie en zie je door de bomen het bos niet meer? Coach Sandra Dekker biedt uitkomst.

Bij natuurcoaching is praten ogenschijnlijk bijzaak. Merk dat lopen lucht geeft en je door de heilzame omgeving niet alleen letterlijk stappen vooruit zet. Met mij als wandelcoach Haarlem ontvang je ook Shinrin- yoku en natuurlijk leiderschap om je te begeleiden in het bos. 

Het is mijn taak om dat wat onbewust is, bewust te maken zodat jij zicht krijgt op jouw eigen wijsheid. Ik bereik dit door veiligheid te creëren, te spiegelen, helderheid te brengen, samen te vatten en een duidelijke lijn vast te houden in de route die wij samen doorlopen. Daarnaast nodig ik uit om nieuwe perspectieven te onderzoeken en jou te laten denken in mogelijkheden in plaats van belemmeringen.

De kracht van wandelcoaching

In plaats van urenlang te zitten en problemen onder woorden moeten  zien te brengen, is wandelen en bewust aanwezig zijn in het bos de ogenschijnlijke hoofdbezigheid – het praten gaat dan vanzelf. 

Wat dwars zit, komt al lopend door het bos ter sprake. Praten over moeilijke zaken gaat veel makkelijker na vertraging en verstilling. Om spanning op kantoor uit te werken, een heilzame visie te bepalen en verder te komen.

Stilte

In stilte, ieder in gedachten verzonken, luisterend naar wat zich aandient. De bomen die ruisen in de wind, wolken die komen en wolken die gaan. Het lijken net onze emoties: Ik ben bewust, ik ben alert, ik geniet dat dit het is. In de natuur is het makkelijk om mensen te verbinden met zichzelf, met elkaar.

De natuur heeft een ongelofelijke impact op je. Iedereen stelt zich daar zó open en kwetsbaar op: dat lukt je gewoon niet in een andere omgeving. Je ontdekt meer over jezelf dan je anders zou doen.

Ervaar de kracht van de natuur

Mijn naam is Sandra Dekker, wandelcoach Haarlem en gids Shinrin-Yoku van Puur Bosbaden. Ik gebruik de Shinrin-yoku methode op een nuchtere manier om mentaal te coachen en om hoofd en hart met elkaar te verbinden.

Voor mensen met burn-out of andere klachten. Voor managers, leidinggevenden en ondernemers biedt mijn coaching en shinrin-yoku een kans om op unieke wijze antwoorden te krijgen op zakelijke en persoonlijke vraagstukken.

 

 

 

 

Categorieën: BosbadenCoaching

Open chat
Ook tot jezelf komen in het bos? Neem makkelijk en snel contact met mij op door een bericht te sturen - Sandra Dekker