Ben jij een perfectionist en heb je onrealistisch hoge doelen die je aan jezelf en anderen oplegt? Laat jij hierdoor je leven in de war schoppen en is niets goed genoeg? Dan is het tijd om actie te ondernemen en de spanningen achter je te laten die perfectionisme met zich mee brengt. 

Om anders met je perfectionisme om te gaan is het belangrijk dat je leert loslaten en meer leert relativeren. Dat je bewustwording creëert dat de wereld en jijzelf niet perfect zijn en dat dit ook niet nodig is.

Sterker nog, dat het juist fijn is als dit niet het geval is. Dat je leert om je kwaliteiten in te zetten zonder in de valkuil van perfectionisme te vallen, dat je durft op jezelf te vertrouwen en je gevoel van eigenwaarde vergroot wordt.

Inzet van natuurlijk leiderschap

Leer omgaan met perfectionisme door de inzet van Shinrin Yoku en natuurlijk leiderschap. De natuur en mijn coaching geven de ontspanning en veiligheid voor zelfreflectie, om naar boven te halen waar jij tegenaan loopt en hoe je hiermee kan omgaan.

Ervaar de kracht van de natuur

Mijn naam is Sandra Dekker, natuurcoach en gids Shinrin-Yoku van Puur Bosbaden. Ik gebruik de Shinrin-yoku methode op een nuchtere manier om mentaal te coachen en om hoofd en hart met elkaar te verbinden.

Voor mensen met burn-out of andere klachten. Voor managers, leidinggevenden en ondernemers biedt mijn coaching en shinrin-yoku een kans om op unieke wijze antwoorden te krijgen op zakelijke en persoonlijke vraagstukken. 

 

 

Categorieën: Coaching

Open chat
Ook tot jezelf komen in het bos? Neem makkelijk en snel contact met mij op door een bericht te sturen - Sandra Dekker