Met mij als personal coach ga je echt aan de slag met vraagstukken en uitdagingen waar je tegenaan loopt. Ik ben een coach met een sterke business achtergrond die je ook op persoonlijk vlak helpt te kiezen voor wat echt is en wat niet.

Ik bied begeleiding op het gebied van transformatie en ontwikkeling. Ik zet tijdens het coachen natuurlijk leiderschap en shinrin yoku in.

Wat is personal coaching? Als personal coach richt ik mij op mensen uit de zakelijke markt zoals ondernemers of executives die willen investeren in zichzelf.

Personal coach Haarlem: Sandra Dekker

Ik was jarenlang werkzaam in het bedrijfsleven. Bij KLM was ik verantwoordelijk voor verbetering van allerlei bedrijfsprocessen en stuurde ik diverse teams aan. Omdat ik meer vrijheid en snelheid wilde, besloot ik toch verder te gaan kijken.

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest bij start-ups van VNU/HMG/PCM en Connexxion keerde ik terug bij een multinational, American Express. Ik behaalde goede resultaten, maar voelde opnieuw een disconnectie. Ik zat bijna de hele dag achter de computer, had de ene vergadering na de andere en alles draaide om cijfers en winst. 

Ik miste maatschappelijke zingeving en wilde daarnaast graag zelf met mijn voeten in de klei staan. Ik had behoefte aan persoonlijk contact met cliënten: ik was de hele dag voor hen bezig, maar sprak vrijwel nooit iemand een op een. Ik nam een rigoureus besluit en stapte geheel intuïtief de wereld van honden in. Sinds kinds af aan heb ik een grote passie voor honden; ik volgde mijn hart zonder te weten welke weg ik ging volgen.

Deze stap heeft mij in verbinding gebracht met mezelf en mijn ontwikkeling tot coach. Door de vele honden en werken in de zorg met hulphonden heb ik een grote ontwikkeling doorgemaakt op vlakken die tot die tijd onderontwikkeld waren gebleven.

Japanse methode shinrin yoku

Ook zijn het de honden geweest die ervoor hebben gezorgd dat de natuur weer een belangrijke rol in mijn leven ging spelen en ik wilde dit verder integreren in mijn werkend leven. Natuurcoaching en Shinrin-Yoku bleken voor mij het antwoord en de start van mijn bedrijf Puur Bosbaden.

Ik zet de Japanse methode shinrin yoku in om jou te helpen bij je mentale en emotionele welzijn. Bij het coachen maak ik gebruik van mijn ervaring als coach vanuit mijn bedrijf Puur Honden, maar put ik ook uit mijn verleden als manager, waar ik verantwoordelijk was voor het coachen en aansturen van mensen.

Ik coach nu anders door mijn intuïtie en vanuit natuurlijk leiderschap, door de verbinding tussen hoofd en hart.

Ervaar de kracht van de natuur

Mijn naam is Sandra Dekker, personal coach Haarlem en gids Shinrin-Yoku van Puur Bosbaden. Ik gebruik de Shinrin-yoku methode op een nuchtere manier om mentaal te coachen en om hoofd en hart met elkaar te verbinden.

Voor mensen met burn-out of andere klachten. Voor managers, leidinggevenden en ondernemers biedt mijn coaching en shinrin-yoku een kans om op unieke wijze antwoorden te krijgen op zakelijke en persoonlijke vraagstukken.

Categorieën: Coaching

Open chat
Ook tot jezelf komen in het bos? Neem makkelijk en snel contact met mij op door een bericht te sturen - Sandra Dekker